10. joulukuuta 2018
Kirjaudu
Tekstin koko

 

 

 

 

 

 

 

 Yhteystiedot: LSO Osuuskunta, PL 50, 20521 Turku; 010 570 4000; osuuskunta[at]lso.fi

 

 

 

 

 

 

LSO OSUUSKUNNAN TIEDOTE 27.11.2018 julkaistu klo 17:45

lisäys julkistettu 28.11.2018 klo 12:15

 

sika

 

nauta

 

broileri

Muutoksista HKScan Oyj:n hallituksessa ja johdossa


”HKScanin pitkän aikavälin strategia, tilalta haarukkaan, sisältää menestymisen eväitä muuttuvassa markkinassa. Strategian toteuttamistahti on kuitenkin ollut liian hidas ja yhtiön tuloksentekokyky heikko. Yhtiö tarvitsee uusia, lyhyen aikavälin tehokkaita toimenpiteitä joilla tuloskehitys kääntyy positiiviseksi, sanoo Matti Murto, LSO Osuuskunnan puheenjohtaja”.

HKScan Oyj:n hallitus on kokouksessaan 27.11.2018 valinnut puheenjohtajakseen Reijo Kiskolan.


Mikko Nikula jättää tehtävänsä yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä välittömästi. Hallituksen varajäsenenä toiminut Jari Mäkilä on nimetty hallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Samassa yhteydessä toimitusjohtaja Jari Latvanen ja HKScan Oyj:n hallitus ovat yhdessä sopineet, että Jari Latvanen jättää tehtävänsä HKScanissa välittömästi.

 

Yhtiön hallitus on käynnistänyt hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi. HKScan Oyj:n toimitusjohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi hallituksen puheenjohtaja Reijo Kiskola.

”Hallituksen puheenjohtaja tuntee kansainvälisen elintarvikealan lisäksi yhtiön hyvin. Kiskola on aiemmin työskennellyt HKScanissa mm. siipikarjaliiketoiminnan johtajana, kaupallisena johtajana ja viimeksi yhtiön hallituksen jäsenenä. Kiskolalla on lisäksi pitkäaikainen kokemus tuloksellisesta yhteistyöstä yhtiön omistajien ja sidosryhmien kanssa”, sanoo Veikko Kemppi, LSO Osuuskunnan toimitusjohtaja.


LSO Osuuskunta kiittää yhtiön jättäviä Mikko Nikulaa ja Jari Latvasta työpanoksestaan yhtiön hyväksi.

 

Lisäys 28.11.2018:

 

”HKScanin pitkän aikavälin strategia, tilalta haarukkaan, sisältää menestymisen eväitä muuttuvassa markkinassa. Strategian toteuttamistahti on kuitenkin ollut liian hidas ja yhtiön tuloksentekokyky heikko. Yhtiö tarvitsee uusia, lyhyen aikavälin tehokkaita toimenpiteitä, joilla tuloskehitys kääntyy positiiviseksi”, sanoo Matti Murto, LSO Osuuskunnan puheenjohtaja”.

 

”Yhtiön uusi toimitusjohtaja Tero Hemmilä tuntee kansainvälisen elintarvikealan lisäksi yhtiön hyvin. Hemmilä on aiemmin työskennellyt HKScanissa mm. lihaliiketoiminta-, hankinta- ja strategiajohtajana sekä yhtiön hallituksen jäsenenä. Hemmilällä on lisäksi pitkäaikainen kokemus tuloksellisesta yhteistyöstä yhtiön omistajien ja sidosryhmien kanssa”, sanoo Veikko Kemppi, LSO Osuuskunnan toimitusjohtaja.


 

Lisätiedot:

 Matti Murto (p.0500 883118)  
hallituksen puheenjohtaja  
LSO Osuuskunta
Veikko Kemppi (p. 040 5597237)
toimitusjohtaja
LSO Osuuskunta

 

Lue HKScan Oyj:n tiedote tästä >>

 

  

 LSO Osuuskunnan tiedotteet

 HKScanin tiedotteet ja osakkeet

 

Kaikki HKScan Oyj:n julkaisemat tuote-, lehdistö- ja pörssitiedotteet löytyvät yhtiön ylläpitämästä arkistosta

>> Siirry HKScanin tiedotearkistoon

 

Voit myös helposti seurata HKScan Oyj:n tiedotteita tilaamalla ne sähköpostiisi.

>> Siirry tilaamaan tiedotteita

 

HKScanin osakkeiden ja pörssikurssin kehitystä sekä muita sijoittajille suunnattuja tietoja voit seurata alla olevien linkkien kautta.

>> Siirry HKScanin pörssikurssiin (Nasdaq)

>> Siirry HKScanin osakemonitoriin

>> Siirry HKScanin osaketietoihin

>> Siirry HKScanin sijoittajatietoihin

Puh 010 570 100 Copyright © LSO Osuuskunta PL 50 20521 Turku