16. joulukuuta 2018
Kirjaudu
Tekstin koko

 

 

 Kaikki edustajiston vaalista

www.lsovaalit.fi

 

 

 

 

 

 Yhteystiedot: LSO Osuuskunta, PL 50, 20521 Turku; 010 570 4000; osuuskunta[at]lso.fi

 

 

 

 

AJANKOHTAISTA

 

LSO OSUUSKUNNAN TIEDOTE 14.12.2018 julkaistu klo 17:10

Muutoksista HKScan Oyj:n hallituksessa - HKScanin toiminnallinen ja taloudellinen menestyminen on ensiarvoisen tärkeää


LSO Osuuskunta on HKScan Oyj:n suurin omistaja. Omistajalihantuottajille ja sopimustuottajille HKScan on merkittävä yhteistyökumppani ja taloudellisen tuloksen mahdollistaja.

 

HKScanin toiminnallinen ja taloudellinen menestyminen on kaikkien osakkeenomistajien näkökulmasta ensiarvoisen tärkeää. Vaikka yhtiön pitkän aikavälin strategia on hyvä, on HKScanin taloudellinen tulos jo pidempään ollut heikko. Yhtiön tuloksen on käännyttävä.

 

HKScan Oyj:n hallitus on 27.11.2018 valinnut puheenjohtajakseen Reijo Kiskolan ja 28.11.2018 toimitusjohtajakseen Tero Hemmilän. Sekä Kiskola että toimitusjohtajana aloittava Hemmilä tuntevat kansainvälisen elintarvikealan lisäksi yhtiön hyvin. Molemmilla on pitkäaikainen kokemus tuloksellisesta yhteistyöstä yhtiön omistajien ja sidosryhmien kanssa.


Lisäksi yhtiön hallitus on 14.12. päättänyt kutsua koolle ylimääräisen yhtiökokouksen yhtiön hallituksen täydentämiseksi. Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen julkaistaan tammikuun 2019 toisella viikolla.


Tarvitaan erityisesti lyhyen aikavälin toimenpiteitä, joilla yhtiön tuloksen laskeva trendi saadaan kääntymään positiiviseksi. Yhtiön johdossa ja hallituksessa tulee olla henkilöt, joilla on osaaminen ja tahto yhtiön välttämättömän käänteen toteuttamiseen.

 

LSO OSUUSKUNTA

 

Lisätiedot:

Matti Murto (p.0500 883118)  
hallituksen puheenjohtaja  
LSO Osuuskunta

Veikko Kemppi (p. 040 5597237)
toimitusjohtaja
LSO Osuuskunta

 

Lue HKScanin tiedote tästä >>

________________________________________________

 

LSO OSUUSKUNNAN TIEDOTE 14.12.2018 julkaistu klo 16:00

Edustajiston vaalisivusto on avattu

 

Kaikki vaalia koskevat asiat löytyvät osoitteesta www.lsovaalit.fi

_________________________________________

 

LSO OSUUSKUNNAN TIEDOTE 14.12.2018 julkaistu klo 16:00

 

Ilkka Uusitalosta Osuustoimintakeskus Pellervon valtuuskunnan puheenjohtaja

 

Hallituksen varapuheenjohtajamme Ilkka Uusitalo (Salo) on tänään valittu Osuustoimintakeskus Pellervon valtuuskunnan puheenjohtajaksi.

 

>> Lue Pellervon julkaisema tiedote aiheesta

 

Toivotamme Ilkalle onnea ja menestystä uuteen tehtävään!

________________________________________________

 

LSO OSUUSKUNNAN TIEDOTE 27.11.2018 julkaistu klo 17:45

lisäys julkistettu 28.11.2018 klo 12:15

Muutoksista HKScan Oyj:n hallituksessa ja johdossa


”HKScanin pitkän aikavälin strategia, tilalta haarukkaan, sisältää menestymisen eväitä muuttuvassa markkinassa. Strategian toteuttamistahti on kuitenkin ollut liian hidas ja yhtiön tuloksentekokyky heikko. Yhtiö tarvitsee uusia, lyhyen aikavälin tehokkaita toimenpiteitä joilla tuloskehitys kääntyy positiiviseksi, sanoo Matti Murto, LSO Osuuskunnan puheenjohtaja”.

HKScan Oyj:n hallitus on kokouksessaan 27.11.2018 valinnut puheenjohtajakseen Reijo Kiskolan.


Mikko Nikula jättää tehtävänsä yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä välittömästi. Hallituksen varajäsenenä toiminut Jari Mäkilä on nimetty hallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Samassa yhteydessä toimitusjohtaja Jari Latvanen ja HKScan Oyj:n hallitus ovat yhdessä sopineet, että Jari Latvanen jättää tehtävänsä HKScanissa välittömästi.

 

Yhtiön hallitus on käynnistänyt hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi. HKScan Oyj:n toimitusjohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi hallituksen puheenjohtaja Reijo Kiskola.

”Hallituksen puheenjohtaja tuntee kansainvälisen elintarvikealan lisäksi yhtiön hyvin. Kiskola on aiemmin työskennellyt HKScanissa mm. siipikarjaliiketoiminnan johtajana, kaupallisena johtajana ja viimeksi yhtiön hallituksen jäsenenä. Kiskolalla on lisäksi pitkäaikainen kokemus tuloksellisesta yhteistyöstä yhtiön omistajien ja sidosryhmien kanssa”, sanoo Veikko Kemppi, LSO Osuuskunnan toimitusjohtaja.


LSO Osuuskunta kiittää yhtiön jättäviä Mikko Nikulaa ja Jari Latvasta työpanoksestaan yhtiön hyväksi.

 

Lisäys 28.11.2018:

 

”HKScanin pitkän aikavälin strategia, tilalta haarukkaan, sisältää menestymisen eväitä muuttuvassa markkinassa. Strategian toteuttamistahti on kuitenkin ollut liian hidas ja yhtiön tuloksentekokyky heikko. Yhtiö tarvitsee uusia, lyhyen aikavälin tehokkaita toimenpiteitä, joilla tuloskehitys kääntyy positiiviseksi”, sanoo Matti Murto, LSO Osuuskunnan puheenjohtaja”.

 

”Yhtiön uusi toimitusjohtaja Tero Hemmilä tuntee kansainvälisen elintarvikealan lisäksi yhtiön hyvin. Hemmilä on aiemmin työskennellyt HKScanissa mm. lihaliiketoiminta-, hankinta- ja strategiajohtajana sekä yhtiön hallituksen jäsenenä. Hemmilällä on lisäksi pitkäaikainen kokemus tuloksellisesta yhteistyöstä yhtiön omistajien ja sidosryhmien kanssa”, sanoo Veikko Kemppi, LSO Osuuskunnan toimitusjohtaja.


 

Lisätiedot:

 Matti Murto (p.0500 883118)  
hallituksen puheenjohtaja  
LSO Osuuskunta
Veikko Kemppi (p. 040 5597237)
toimitusjohtaja
LSO Osuuskunta

 

Lue HKScan Oyj:n tiedote tästä >>

 

  

 LSO Osuuskunnan aikaisemmat tiedotteet

 HKScanin tiedotteet ja osakkeet

 

Kaikki HKScan Oyj:n julkaisemat tuote-, lehdistö- ja pörssitiedotteet löytyvät yhtiön ylläpitämästä arkistosta

>> Siirry HKScanin tiedotearkistoon

 

Voit myös helposti seurata HKScan Oyj:n tiedotteita ja ajankohtaisia julkaisuja uutishuoneessa tai tilaamalla ne sähköpostiisi.

>> Siirry HKScanin uutishuoneeseen

 

HKScanin osakkeiden ja pörssikurssin kehitystä sekä muita sijoittajille suunnattuja tietoja voit seurata alla olevien linkkien kautta.

>> Siirry HKScanin pörssikurssiin (Nasdaq)

>> Siirry HKScanin osakemonitoriin

>> Siirry HKScanin osaketietoihin

>> Siirry HKScanin sijoittajatietoihin

Puh 010 570 100 Copyright © LSO Osuuskunta PL 50 20521 Turku